Skrastiņam un Ivanānam zaudējumi

Šorīt Nacionālās Hokeja līgas spēlēs zaudējumus piedzīvoja latviešu hokejistu Kārļa Skrastiņa (Dalasas "Stars") un Raita Ivanāna (Losandželosas "Kings") pārstāvētie klubi. Ivanāns turklāt spēles gaitā arī izvicināja dūres. Dalasas "Stars" savā laukumā ar 2:3 atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu. Pēc pirmās trešdaļas ar 2:1 vadībā bija izvirzījušies mājinieki, taču katrā no nākamajām trešdaļām "Flyers" guva pa vārtiem, izcīnot panākumu. Uzvaras vārti Skotam Hartnelam. Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 16 minūtes un 11 sekundes, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Oskars Bārtulis "Flyers" sastāvā spēlei nebija pieteikts. Citā spēlē Losandželosas "Kings" savā laukumā ar 0:3 kapitulēja Čikāgas "Blackhawks". Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 0:0, otrajā savus 20. vārtus sezonā guva Trojs Brūvers, izvirzot vadībā čikāgiešus, bet trešajā periodā divreiz izcēlās Tomašs Kopeckis. Raitis Ivanāns laukumā pavadīja trīs minūtes un 13 sekundes, izpildīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja deviņas soda minūtes. Trešā perioda vidusdaļā Ivanāns izvicināja dūres ar Benu Īgeru. Maču latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Dalasas "Stars" savā laukumā ar 2:3 atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu. Pēc pirmās trešdaļas ar 2:1 vadībā bija izvirzījušies mājinieki, taču katrā no nākamajām trešdaļām "Flyers" guva pa vārtiem, izcīnot panākumu. Uzvaras vārti Skotam Hartnelam.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 16 minūtes un 11 sekundes, izdarīja divus metienus pa pretinieku vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Oskars Bārtulis "Flyers" sastāvā spēlei nebija pieteikts.

Citā spēlē Losandželosas "Kings" savā laukumā ar 0:3 kapitulēja Čikāgas "Blackhawks". Pēc pirmās trešdaļas rezultāts bija 0:0, otrajā savus 20. vārtus sezonā guva Trojs Brūvers, izvirzot vadībā čikāgiešus, bet trešajā periodā divreiz izcēlās Tomašs Kopeckis.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja trīs minūtes un 13 sekundes, izpildīja vienu spēka paņēmienu un nopelnīja deviņas soda minūtes. Trešā perioda vidusdaļā Ivanāns izvicināja dūres ar Benu Īgeru. Maču latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.