Skrastiņš un ''Stars'' piekāpjas ''Avalanche''

Vakar Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Kārļa Skrastiņa Dalasas ''Stars'' savā laukumā ar rezultātu 3:5 piekāpās Kolorādo ''Avalanche'' hokejistiem. Skrastiņa kontā šajā mačā negatīvs lietderības koeficents -1.

Vakar Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Dalasas ''Stars'' komanda ar Kārli Skrastiņu sastāvā savā laukumā uzņēma Kolorādo ''Avalanche'' hokejistus. Uzvaru šajā mačā ar rezultātu 5:3 izcīnīja viesu hokejisti. ''Avalanche'' labā divus vārtus guva Pols Sčastnijs, bet Milana Hejduka kontā vārti un rezultatīva piespēle. Ar diviem vārtiem Dalasas komandā izcēlās Brendons Sīgals.

Kārlis Skrastiņš šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā bloķēja divus pretinieku metienus, izdarīja vienu spēka paņēmienu, maču noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficentu -1.

Citā spēlē Filadelfijas ''Flyers'' bez Oskara Bārtuļa sastāvā izbraukumā ar rezultātu 1:3 atzina Ņujorkas ''Rangers'' hokejistu pārākumu. Uzvarētājiem ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Šons Eiverijs, bet Krisa Drūrija un Ērika Kristensena kontā pa divām rezultatīvām piespēlēm.

Losandželosas ''Kings'' bez Raita Ivanāna izbraukumā ar 2:3 piekāpās Nešvilas ''Predators'' hokejistiem. Vēl trešās trešdaļas sākumā vadībā ar 2:1 bija karaļi, tomēr uzvaru nosargāt neprata. Uzvaras vārtus mājiniekiem trīs ar pus minūtes līdz pamatlaika beigām guva Patriks Hornkvists.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.