Hokeja izlase pirms pasaules čempionāta aizvadīs pārbaudes spēles ar Franciju un Baltkrieviju

Latvijas hokeja cienītājiem šajā pavasarī būs lieliska iespēja atbalstīt savu izlasi gan pārbaudes spēlēs pašu mājās, gan izbraukumā, gan doties uz pasaules čempionātu Vācijā. Arēna Rīga redzēsim Francijas un Baltkrievijas izlases.

No 7. līdz 23. maijam Latvijas valstsvienība hokejā 14. reizi startēs pasaules čempionātā elites divīzijā. Lai sasniegtus augstus mērķus turnīrā, komandai būs nopietni jāstrādā sagatavošanas posmā. Latvijas hokeja izlase galvenā trenera Oļega Znaroka vadībā aicina jūs atbalstīt komandu klātienē pārbaudes spēlēs 21., 22., 29. un 30. aprīlī Arēnā Rīga.

Mūsu pretinieki būs franči, ar kuriem vienmēr gadās dažādi pārsteigumi spēles taktiskajā ziņā, kā arī baltkrievi, kuri jau vairākus gadus apsteidz mūs IIHF hokeja rangā. Tomēr savstarpējā duelī cīņas iznākums varētu būt pilns ar hokeja "gardumiem", ko ir vērts baudīt.

Biļešu cenas interesentiem būs ļoti "draudzīgas": 7, 5 un 3 Ls. Pensionāriem, studentiem un invalīdiem biļetes ar 50% atlaidi – 2,50 Ls (uzrādot attiecīgos dokumentus). Biļešu pārdošana sāksies tieši pēc mēneša – 12. aprīlī. Tās varēs iegādāties SIA “BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un interneta veikalā bilesuserviss.lv