"Flyers" bez Bārtuļa piedzīvo sagrāvi

Spēlējot bez sasirgušā latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa, aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) sakāvi piedzīvoja Filadelfijas "Flyers", savā laukumā ar 1:5 atzīstot Bostonas "Bruins" pārākumu.

"Bruins" šobrīd turpina izmisīgi cīnīties par astotās vietas noturēšanu Austrumu konferencē, un tas ļāva pagājušajā naktī aizvadīt vienu no pārliecinošākajām spēlēm šajā sezonā. "Bruins" dominēja visa mača garumā, lai gan līdz pirmajiem vārtiem nācās nedaudz pagaidīt - tie tika gūti vien 14. minūtē. Otrās trešdaļas sākumā Džefs Kārters izlīdzināja rezultātu, taču Marks Reči četras minūtes vēlāk atkal panāca vadību viesiem. Turpinājumā pēc "Flyers" vārtsargu maiņas "Bruins" pievienoja vēl divus vārtus līdz trešdaļas beigām, bet noslēdzošajā periodā Marko Šturms pielika punktu "Bruins" panākumam - 5:1.

Šī uzvara ļāva "lāčiem" nostiprināties Austrumu konferences astotniekā un tagad attālums no devītajā vietā esošajiem Ņujorkas "Rangers" hokejistiem ir jau mērāms piecos punktos.

Citā mačā Atlantas "Thrashers" izbraukumā piedzīvoja neveiksmi ar 1:2 pret Kolumbusas "Blue Jackets". Nesen Artūra Kuldas vietā no Čikāgas "Wolves"izsauktais veterāns Kriss Čelioss 13 laukumā pavadītajās minūtēs tika pie negatīva lietderības koeficienta (-1).

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.