Skrastiņam piespēle, "Stars" zaudējums

Zaudējumu aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) mačā piedzīvojusi latviešu hokejista Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda, kas viesos piekāpās Bufalo "Sabres" vienībai – 3:5. Skrastiņš izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

Par ļoti rezultatīvu izvērtās spēles pirmais periods, kurā komandas kopā guva sešus vārtus. Jau pirmajā spēles minūtē "Sabres" aizsargs Tailers Maijers atklāja mača rezultātu, bet mirkli vēlāk ar piecu minūšu starpību abas komandas kopa guva vēl piecus vārtus – trīs dalasieši, vienus "Sabers" hokejisti. "Stars" komandas trešo vārtu guvumā rezultatīvi asistēja arī Kārlis Skrastiņš. Vadībā zvaigznes pabija nedaudz vairāk kā minūti. Perioda pēdējā minūtē laukuma saimnieki izlīdzināja rezultātu, bet spēles otrajā un trešajā periodā guva vēl pa vieniem bez atbildes vārtiem – 5:3.

Kārlis Skrastiņš spēlēja 16 minūtes un 16 sekundes pa pretinieku vārtiem nemeta, izdarot jau pieminēto rezultatīvo piespēli komandas trešo vārtu guvumā.

Citā aizvadītās nakts spēlē Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas "Kings" komanda pagarinājumā ar 2:3 piekāpās Čikāgas "Blackhawks" vienībai. Ivanāns spēlēja vien trīs minūtes un 39 sekundes, ar neko ievērības cienīgu neizceļoties.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.