"Flyers" otrā uzvara pēc kārtas, Bārtulis vēl nespēlē

Pie otrā panākuma pēc kārtas tikuši Filadelfijas "Flyers" hokejisti, kas aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) ar rezultātu 3:2 savā laukumā pieveica Ņujorkas "Islanders" vienību.

Pagaidām bez latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa spēlējošā "Flyers" spēli nesāka tik labi, kā beidza. Jau astotajā mača minūtē Džons Tavaress izvirzīja vadībā viesus, bet otrās trešdaļas viducī Kails Okposo "Islanders" pārsvaru dubultoja (2:0). Tad savu vārdu beidzot teica arī mājinieki - trešdaļas 13. minūtē Džefs Kārters iemeta 31. ripu pretinieku vārtos šosezon, atklājot arī "lidotāju" rēķinu. Izšķiroša šajā mačā izrādījās spēle vairākumā - pēdējā trešdaļā "Flyers" guva divus vārtus nevienādos sastāvos: vispirms Klods Giro izlīdzināja rezultātu (2:2), bet 14. minūtē Saimons Ganjē atnesa uzvaru mājiniekiem - 3:2.

Vēl citā mačā Atlantas "Thrashers" bez Artūra Kuldas ierindā mājās ar rezultātu 1:2 piekāpās Nešvilas "Predators". Pagarinājumi aizvadītajā naktī bija nepieciešami Toronto un Minesotā - "Maple Leafs", pateicoties Kulemina vārtiem, mājās ar 4:3 uzveica Bostonas "Bruins", savukārt "Wild" pēcspēles metienos piekāpās Floridas "Panthers" ar 2:3.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.