Kulda izsaukts uz NHL klubu ''Thrashers''

© Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Atlantas ''Thrashers'' no fārmkluba Amerikas Hokeja līgā (AHL) Čikāgas ''Wolves'' izsaucis Latvijas aizsargu Artūru Kuldu, vēsta Atlantas mediji. Kuldam pieder AHL labākais rādītājs lietedrības koeficienta ziņā.

Līdzšinējo sezonas daļu Kulda (21) aizvadījis ''Thrashers'' fārmklubā Čikāgas ''Wolves'', kļūstot par komandas stabilāko aizsargu. Aizvadītajās 42 spēlēs viņš pamanījies tikt pie 15 (3+12) punktiem, kā arī nopelnīt visas līgas labāko lietderības koeficientu +35.

Kuldas izsaukšanu uz galveno komandu veicinājušas vairāku spēlētāju traumas, kuru rezultātā Atlantas vienībā palikuši seši aizsargi. ''Par šo notikumu oficiāli tiks paziņots jau tuvākajā laikā,'' raksta Atlantas žurnālists Kriss Vivlamūrs. ''Neesmu pārliecināts, vai viņš piedalīsies šodienas treniņā. Kuldas formastērps ir ceļā.''

Nākamo spēli, kurā NHL varētu debitēt latviešu aizsargs, ''Tharshers'' aizvadīs nākamnakt, viesos tiekoties ar Minesotas ''Wild''. Spēle paredzēta 3:00 pēc Latvijas laika

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.