Zviedru vārtsargs sagriež celi slovāku hokeja izlases līderim Gaborikam

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" vārtsargs Henriks Lundkvists vienā no treniņiem ar slidu sagriezis slovāku hokejista Mariana Gaborika celi.

Gatavojoties kārtējai NHL spēlei, "Rangers" komanda aizvadīja treniņu. Viens no uzdevumiem bija izgājiens viens pret vienu. Viens no izgājieniem beidzās neveiksmīgi, jo zviedrs Lundkvists, kurš Zviedrijas izlases sastāvā spēlēs Vankūveras ziemas olimpiskajās spēlēs, nejauši ar slidu sagrieza Gaborika celi.

 

Lundkvists, cenšoties apturēt Gaboriku, izlika kāju. Lai arī viens no Slovākijas izlases līderiem centās pārlēkt vārtsarga izliktajai kājai, tas viņam neizdevās un spēlētājs sagrieza kāju. Ar citu spēlētāju palīdzību Gaboriks pameta laukumu, kur, visticamāk, ģērbtuvē viņam tika uzliktas šuves. Cik nopietna ir trauma, neviens vēl nevar pateikt. Arī pats hokejists kategoriski atsakās no jebkādiem komentāriem.

 

Šosezon Gaboriks "Rangers" sastāvā aizvadījis 57 spēles, kuru laikā sakrājis 69 rezultativitātes punktus (35+34). Jāatzīmē, ka viņš ir komandas rezultatīvākais spēlētājs, kur savu tuvāko sekotāju Gaboriks apsteidz par 26 punktiem.