Latvijas hokeja izlase aizvadījusi treniņu Frankfurtē

Latvijas hokeja valstsvienība 9. februāra pēcpusdienā ieradās Frankfurtē, lai 10. februārī aizvadītu pēdējo pārbaudes spēli pirms Vankūveras ar Vācijas izlasi. Šovakar mūsu vīri jau aizvadīja pirmo treniņu.

Izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks un treneris Harijs Vītoliņš vispirms klātienē vēroja Vācijas izlases treniņu, bet vēlāk arī mūsu komanda izmēģināja „Eissport” arēnas ledu.

 

Frankfurtē izlasei pievienojās Herberts Vasiļjevs un Arvīds Reķis, kuri šovakar trenējās sarkanajā maiņā.

 

Sarkanajā maiņā trenējās Aleksandrs Ņiživijs, Herberts Vasiļjevs, Mārtiņš Cipulis, Arvīds Reķis un Georgijs Pujacs. Zilos kreklos treniņu aizvadīja: Mārtiņš Karsums, Jānis Sprukts, Ģirts Ankipāns, Oļegs Sorokins un Krišjānis Rēdlihs. Melnajos - Lauris Dārziņš, Aleksejs Širokovs, Miķelis Rēdlihs, Rodrigo Laviņš un Guntis Galviņš, bet dzeltenajos - Roberts Bukarts, Armands Bērziņš, Gints Meija. Treniņā piedalījās arī visi trīs mūsu vārtsargi - Edgars Masaļskis, Ervīns Muštukovs, Sergejs Naumovs.

 

Vācieši prognozē, ka rīt, 10. februārī, klātienē spēli vēros ap 5 000 skatītāju. Viņu vidū būs arī Latvijas fani, kuri pēc spēles tiksies ar komandu, lai novēlētu tai veiksmi Vankūverā.

 

Izlase ierodoties Frankfurtē nav saņēmusi visas Lidostā "Rīga" nodotās somas, bet hokejistu ekipējums nav noklīdis, portālam Sportacentrs.com apstprināja Latvijas izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

 

Spēle risināsies "Eissport" arēnā, Frankfurtē un sākums plkst. 20:30 (pēc Latvijas laika).