Skrastiņam piespēle un +3, ''Stars'' pārliecinoša uzvara

Šonakt Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlies latviešu aizsargs Kārlis Skrastiņš, palīdzot Dalasas ''Stars'' savā laukumā pārliecinoši ar rezultātu 4:0 pārspēt Fīniksas ''Coyotes'' hokejistus. Citā spēlē Losandželosas ''Kings'' bez Raita Ivanāna sastāvā pieveica Detroitas ''Red Wings'' – 4:3.

Šonakt Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Kārļa Skrastiņa Dalasas ''Stars'' savā laukumā pārliecinoši ar rezultātu 4:0 pārspēja Fīniksas ''Coyotes'' hokejistus, tādā veidā pārtraucot Fīniksas kluba sešu nezaudēto spēļu sēriju. Pamatu uzvarai mājinieki ielika jau spēles pirmajās divās trešdaļās, kurās guva pa diviem vārtiem katrā.

Kārlis Skrastiņš šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 59 sekundes, asistēja savas komandas trešo vārtu guvumā, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, maču noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficentu +3, kas bija labākais rādītājs visā komandā.

Citā spēlē Losandželosas ''Kings'' bez Raita Ivanāna sastāvā savā laukumā ar rezultātu 4:3 pārspēja Detroitas ''Red Wings'' hokejistus, tādā veidā izcīnot devīto panākumu pēc kārtas. Interesanti, ka pēc pirmās trešdaļas viesi no Detroitas bija izvirzījušies vadībā ar 3:0, taču spēles turpinājumā vārtus guva tikai ''Kings'' hokejisti.

Otrās trešdaļas laikā mājinieki panāca 3:3, bet divas ar pus minūtes līdz pamatlaika beigām guva arī uzvaras vārtus. Uzvarētāju sastāvā lielisku spēli aizvadīja slovāku uzbrucējs Mihals Handzušs, kurš guva divus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, kļūstot par spēles pirmo zvaigzni.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.