Bārtuļa "Flyers" zaudē spēles izskaņā

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā šorīt minimālu neveiksmi piedzīvoja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa klubs Filadelfijas "Flyers", viesos pašā spēles izskaņā ar 0:1 atzīstot Edmontonas "Oilers" pārākumu.

Vēl pēc divām trešdaļām uz tablo rādīja divas nulles un bezvārtu neizšķirts bija arī praktiski visu trešo trešdaļu, līdz ar to jebkura kļūda varēja kļūt kādai no komandām liktenīga. Diemžēl divas minūtes līdz pamatlaika beigām "Flyers" uzbrucējs Derols Povs nopelnīja noraidījumu un mazākumā 17 sekundes līdz finālsirēnai "Flyers" tad arī ielaida vienīgos vārtus, piedzīvojot sāpīgu neveiksmi ar 0:1

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 15 minūtes un 50 sekundes (15:50), bloķēja vienu pretinieka metienu, vienreiz meta pa vārtiem, kā arī reizi izpildīja spēka paņēmienu, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā spēlē Džeisons Speca guva divus vārtus, atdeva rezultatīvu piespēli, nopelnīja lietderības koeficientu +3, palīdzot savai komandai Otavas "Senators" viesos ar 4:2 pieveikt Bufalo "Sabres".

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.