"Kings" uzvar bez Ivanāna, "Stars" zaudē ar Skrastiņu

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) notikušas divas spēles ar Latvijas hokejistu pārstāvēto komandu piedalīšanos. Losandželosas ''Kings'' ar 3:2 izbraukumā pieveica Ņūdžersijas ''Devils'', bet Dalasas ''Stars'' savās mājās ar 2:4 piekāpās Fīniksas ''Coyotes''.

''Kings'' ar 3:2 izcīnītā uzvara Ņūdžersijā klubam bija jau sestais panākums pēc kārtas. Latvijas uzbrucējs Raitis Ivanāns šoreiz nespēlēja, bet uzvaru ''Kings'' nodrošināja pašās mača beigās. Vēl divas minūtes pirms spēles beigām ar 2:1 vadībā bija ''Devils'', bet tad viesi guva divus vārtus - izcēlās Veins Simonds un Drū Dotijs.

''Kings'' NHL Rietumu konferencē ar 55 spēlēs sakrātiem 69 punktiem ieņem piekto vietu. Līdere ar 81 punktu tikpat mačos ir Sanhosē ''Sharks''.

Zaudējums aizvadītajā naktī Kārlim Skrastiņam, kurš ar Dalasas ''Stars'' savā laukumā piekāpās Fīniksas ''Coyotes'' - 2:4. Fīniksa lielāko spēles daļu bija vadībā, un ''Coyotes'' pārākums šaubas neradīja. Uzvarētājiem jāizceļ Šeins Douns, kuram 1+2. Savukārt Skrastiņš nospēlētajās 16 minūtēs un 18 sekundēs tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

''Stars'' rietumos ar 59 punktiem 55 spēlēs ieņem 10. vietu. Līdz astotajai vietai pietrūkst trīs punkti.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.