Bārtulim +1, "Flyers" zaudējums

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi spēlēja ar mainīgām sekmēm – Oskaram Bārtulim un "Flyers" pie uzvaras neizdevās tikt, savukārt Raitis Ivanāns un "Kings" guva pārliecinošu panākumu.

Filadelfijas "Flyers" savā laukumā ar 3:4 piekāpās Atlantas "Thrashers". Vēl pēc otrās trešdaļas Filadelfijas hokejisti bija vadībā ar 3:1, taču pēdējā periodā ļāva viesiem gūt trīs vārtus, kas tad arī izšķīra spēles likteni.

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 15 minūtes un 17 sekundes, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, pa reizei bloķēja metienu un izpildīja spēka paņēmienu, kā arī viens no retajiem savā komandā noslēdza spēli ar pozitīvu lietderības koeficentu – plus viens.

Losandželosas "Kings" izbraukumā pārliecinoši ar 4:1 apspēlēja Kolumbusas "Blue Jackets". Pirmajās divās trešdaļās "karaļi" guva pa vārtiem, bet līdz trešā perioda vidum pārsvaru palielināja līdz 4:0. Nedaudz vēlāk vārtus guva arī "Blue Jackets", taču neko vairāk mājinieki nespēja.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja piecas minūtes un astoņas sekundes (5:08), izpildīja vienu spēka paņēmienu, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.