Ivanāns un "Kings" uzvar Toronto

Uzvaru Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas čempionātā izcīnījusi Latvijas uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas ''Kings'', kas viesos ar 5:3 pieveica Toronto ''Maple Leafs''.

Pirmajā periodā abas komandas guva pa vieniem vārtiem, bet otro trešdaļu veiksmīgāk aizvadīja ''Kings'', kas guva trīs vārtus, bet savos ielaida tika vienu ripu, kā rezultātā pēdējais periods sākās ar ''Kings'' pārsvaru divu vārtu izteiksmē - 4:2. ''Maple Leafs'' vienus vārtus atguva minūti un 18 sekundes pirms mača beigām, taču izglābties no zaudējuma nespēja, un desmit sekundes pirms spēles beigām Aleksandrs Frolovs pielika punktu, raidot ripu tukšos vārtos - 5:3 ''Kings'' uzvara.

Raitis Ivanāns nospēlēja četras minūtes, kuru laikā atzīmējās ar vienu spēka paņēmienu. ''Kings'' sastāvā trīs rezultatīvas piespēles (visas otrajā periodā) Dustinam Braunam, bet ''Maple Leafs'' rindās dublis Niklasam Hagmanam.

''Kings'' NHL Rietumu konferencē ar 63 punktiem 52 mačos ieņem sesto vietu. Līdere ar 78 punktiem 53 spēlēs ir Sanhosē ''Sharks''.

No citām spēlēm jāatzīmē Edmontonas ''Oilers'' 11. zaudējums pēc kārtas. Šoreiz Edmontona savā laukumā piekāpās Čikāgas ''Blackhawks'' - 2:4.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.