Karsums pirmdien varētu debitēt ''Dinamo'' sastāvā

Šodien Rīgā ieradās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas ''Dinamo'' jaunieguvums Mārtiņš Karsums un tiek lēsts, ka hokejists savu pirmo spēli ''Dinamo'' sastāvā varētu aizvadīt pirmdien pret Magņitogorskas ''Metallurg''.

Jau iepriekš ziņojām, ka Rīgas ''Dinamo'' ir panācis vienošanos ar NHL kluba Tampabejas ''Lightning'' un Latvijas izlases hokejista Mārtiņa Karsuma pārnākšanu uz komandu. Par Karsumu nopietni interesējās arī cits KHL klubs, Balašihas ''MVD'', taču abas puses nespēja vienoties un Karsums piekrita pāriet uz ''Dinamo''.

Šodien Mārtiņš Karsums jau ielidoja Rīgā un šīsdienas spēli starp ''Dinamo'' un Čeļabinskas ''Traktor'' vēros no skatītāju tribīnēm. Tiek paredzēts, ka ja izdosies nokārtot visas juridiskās saistības un laikus pieteikt hokejistu KHL, tad Karsums debitēs Rīgas ''Dinamo'' rindās jau pirmdienas spēlē pret Magņitogorskas ''Metallurg''. Ir vienīgi jau zināms, ka Rīgas ''Dinamo'' sastāvā Mārtiņš Karsums spēlēs ar 29. numuru

Līdz šim Karsums spēlēja AHL komanda Norfolkas ''Admirals'', 36 spēlēs gūstot četrus vārtus un 12 reizes rezultatīvi piespēlējot.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.