"Dinamo" vienojies ar Karsumu, līgums vēl jāparaksta

Rīgas "Dinamo" ir panākusi vienošanos par NHL kluba Tampabejas "Lighting" un Latvijas izlases uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pievienošanos komandai, vēsta kluba mājaslapa internetā.

Jau drīzumā hokejists ieradīsies Rīgā, kad arī tiks nokārtotas visas juridiskās formalitātes, informē "Dinamo".

23 gadus veco labās malas uzbrucēju Mārtiņu Karsumu NHL draftā 2004. gadā 2. kārtā ar kopējo 64. numuru izvēlējās Bostonas "Bruins". Pirms šīs sezonas Mārtiņš noslēdza vienvirziena līgumu ar "Lightning", kam pievienojās pagājušās sezonas beigās, tomēr NHL tā arī nevienu spēli šosezon nav aizvadījis, spēlējot fārmklubā Norfolkas "Admirals", kur 36 spēlēs guva četrus vārtus un izdarīja 12 rezultatīvas piespēles.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.