Karsums neapstiprina pāreju uz "MVD"

Latvijas hokejists Mārtiņš Karsums nav apstiprinājis savu pāreju uz Kontinentālās Hokeja līgas klubu Balašihas "MVD", vēsta diena.lv.

Šobrīd ASV esošais hokejists, kurš pārstāv Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas "Lightning" fārmklubu Norfolkas "Admirals", portālam diena.lv atklājis, ka sarunas starp "Lightning" un "MVD" patiešām notikušas, taču pēdējā brīdī pārtrūkušas, jo komandu pārstāvji nav spējuši vienoties par darījumam nosacījumiem.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka "Lightning" šodien piekrita Karsuma pārejai uz Balašihas "MVD", ko apstiprināja kluba mājaslapā internetā publicētais oficiālais paziņojums.

Hokejista tēvs Andrejs Karsums portālu apollo.lv informējis, ka vienošanos nav izdevies panākt klubu ģenerālmenedžeriem, un darījums nojucis "Lightning" puses, nevis kādu konkrētu Mārtiņa vai viņa aģenta prasību dēļ.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.