Daugaviņš izsaukts uz NHL klubu "Senators"

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubs Otavas ''Senators'' no fārmkluba Bingemptonas ''Senators'' (Amerikas Hokeja līga (AHL)) izsaucis latviešu uzbrucēju Kasparu Daugaviņu.

Daugaviņš šosezon AHL 37 mačos guvis 11 vārtus un atdevis 10 rezultatīvas piespēles. Kasparam piecās spēlēs izdevies gūt vismaz divus punktus. 21 gadu vecajam Daugaviņam, kurš tika draftēts 2006. gada trešajā kārtā, šis ir pirmais izsaukums uz NHL.

''Daugaviņam ir spēcīga sezonas otrā puse. Kopš Ziemassvētkiem viņš ir spēlējis labi, un pašreiz Otava, kam ir daudz savainoto spēlētāju, dos Kasparam iespēju sevi apliecināt visaugstākajā līmenī,'' teicis Bingemptonas kluba galvenais treneris Dons Nahbaurs.

Pretējā virzienā (no NHL uz AHL) nosūtīts Martins Sentpjērs. Nākamo maču ''Senators'' aizvadīs naktī uz sestdienu Ņujorkā pret ''Rangers''.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.