Īvanāna "Karaļi" piekāpjas "haizivīm"

Šorīt Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē neveiksmi piedzīvoja uzbrucēja Raita Ivanāna klubs Losandželosas "Kings", kas savu līdzjutēju priekšā ar 1:2 piekāpās vienai no līgas spēcīgākajām komandām - Sanhosē "Sharks".

"Kings" iedzinēju lomā nokļuva jau pirmās trešdaļas ceturtajā minūtē, kad "karaļu" vārtsargu Ēriku Ersbergu pārspēja Dens Boils. Otrās trešdaļas sākumā tas pats Boils asistēja Denijam Hītlijam, palīdzot dubultot pārsvaru. Drīz vien gan Rendijs Džonss samazināja rezultātu līdz minimumam, taču neko vairāk "Kings" paveikt nespēja – 1:2.

Raitis Ivanāns laukumā pavadīja vien trīs minūtes un 44 sekundes (3:44), kuru laikā izpildīja divus spēka paņēmienus. Latviešu uzbrucēja lietderības koeficients negatīvs – mīnus viens.

Arī pārējos divos no trim mačiem uzvaras svinēja nevis laukuma saimnieki, bet viesi. Vienīgais izņēmums – "Wild" un "Penguins" spēkošanās Minesota, kur pie panākuma ar 4:3 tika mājinieki "Wild".

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.