Bārtulim uzvara, Skrastiņam zaudējums

Šonakt Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē uzvaru izcīnīja Oskara Bārtuļa Filadelfijas ''Flyers'', kas savā laukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja Toronto ''Maple Leafs'' hokejistus. Citā spēlē Kārļa Skrastiņa Dalasas ''Stars'' ar rezultātu 2:5 piekāpās Ņujorkas ''Rangers''.

Oskars Bārtulis un Filadelfijas ''Flyers'' savā laukumā ar rezultātu 6:2 pārspēja Toronto ''Maple Leafs'' hokejistus, tādā veidā izcīnot pirmo panākumu pēdējos trīs mačos. Mājinieki izšķirošo pārsvaru ieguva spēles pirmajās divās trešdaļās, kuras noslēdza ar rezultātu 3:0 savā labā. Trešajā trešdaļā ''Flyers'' hokejisti guva vēl trīs vārtus, uz ko viesi spēja atbildēt ar diviem precīziem raidījumiem.

Oskars Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un 44 sekundes, izpildīja trīs spēka paņēmienus, nopelnīja divas soda minūtes, maču noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficentu -1.

Kārlis Skrastiņš un Dalasas ''Stars'' šonakt viesojās Ņujorkā, kur ar rezultātu 2:5 atzina ''Rangers'' hokejistu pārākumu. Pēc divām nospēlētām trešdaļām Dalasas hokejisti bija nonākuši zaudētājos ar 2:3, kas vēl deva iespēju pacīnīties par uzvaru mačā, tomēr pēdējās divdesmit minūtēs tika ielaisti vēl divi vārti, kā rezultātā piedzīvots trešais zaudējums pēc kārtas.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 18 minūtes uz 19 sekundes, vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, nopelnot pozitīvu lietderības koeficentu +1.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.