Ābols: "Līdz pirmajam noraidījumam spēlējām normāli, par pārējo laiku man ir kauns"

© F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma Mitišču "Atlant" (1:4) norādīja, ka viņa vadītā komanda sakarīgu sniegumu demonstrēja tikai līdz pirmajam noraidījumam.

"Vairāk vai mazāk normāli spēlējām līdz pirmajam noraidījumam. Pārējā laikā demonstrējām neprasmīgu spēli, par kuru man ir kauns un vēlos atvainoties," sacīja "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

"Sezonas sākumā bija dažādas problēmas, taču Rīgā mēs aizvadījām astoņas spēles, no kurām septiņas bija ļoti labas un sešas noslēdzās ar uzvaru. Tajā pašā laikā šodien nebijām labi. Nevaru pat pateikt, kāpēc," piebilda Ābols.

Tikmēr "Atlant" galvenais treneris Aleksejs Kudašovs bija apmierināts ar iznākumu. "Spēle bija laba visos komponentos – gan kustības, gan pašatdeves un taktiskā plāna ziņā. Izpildījām spēles uzdevumu, guvām labus vārtus un praktiski bez kļūdām nospēlējām aizsardzībā," atzina Kudašovs.

"Atlant" kluba vārds pēdējā laikā arvien vairāk tiek minēts saistībā ar tā finansiālajām problēmām. Kudašovs neslēpa, ka tam ir ietekme uz ikdienu: "Mēs jau esam pieraduši. Ar šāda tipa baumām sadzīvojam otro gadu. Ir situācijas, kuras nevaram ietekmēt, cenšamies pildīt savus pienākumus laukumā. Protams, šai situācijai ir ietekme uz komandu. Spēcīga ietekme. Taču komanda ir profesionāla, katrā spēlē cīnās par uzvaru."