"Devils" atstāj sausā Skrastiņa "Stars"

Šodien zaudējumu NHL regulārā čempionāta spēlē piedzīvoja Kārlis Skrastiņš un viņa pārstāvētā Dalasas ''Stars'' vienība, kas viesos ar 0:4 piekāpās Ņūdžersijas ''Devils'' hokejistiem.

Par mača varoni kļuva 37 gadus vecais Ņūdžersijas ''Devils'' vārtsargs Martins Brodērs, kurš atvairīja visus 28 ''Stars'' spēlētāju metienus, tādējādi aizvadot savu trešo sauso spēli aizvadīto septiņu maču laikā (savas karjeras laikā Brodērs aizvadījis 106 sausās spēles). ''Komanda spēlē labi, un ikreiz, kad pretinieki paliek uz nulles, tas ir saskaņota kolektīva darba rezultāts,'' pēc mača teica kanādiešu vārtsargs.

''Nedomāju, ka mums šajā spēlē bija daudz iespēju uzvarēt. Mēs zaudējām diezgan lielu skaitu divcīņu, kas deva viņiem pārsvaru laukumā un ar laiku - arī uz rezultāta tablo. Labi nospēlējām tikai pirmajā periodā. Mača likteni izšķīra pieļautās kļūdas un cīņa par ripām,'' atklāja Dalasas ''Stars'' treneris Marks Kroufords.

Uzvarētāju rindās divus vārtus guva Patriks Eliašs, bet pa reizei ''Stars'' vārtsargu pārspēja Zeks Pariss un Treviss Zeidžaks.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.