Īvanāna "Kings" izbraukumā sasit "Sharks"

Pārliecinošu uzvaru Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas čempionāta izcīnījusi Latvijas uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas ''Kings'', kas viesos ar 6:2 sagrāva Sanhosē ''Sharks''.

''Kings'' un ''Sharks'' šī bija trešā savstarpēja spēle šosezon. Pirmajās divās spēlēs katrai komandai pa vienai uzvarai. Pēdējā mačā 10. decembrī ''Kings'' Sanhosē uzvarēja ar 5:4 un šodien guva atkārtotu panākumu, uzvarot pārliecinoši ar 6:2.

''Kings'' ar 3:0 uzvarēja pirmo periodu, visus vārtus sametot pēdējo piecu minūšu laikā, divreiz izceļoties skaitliskajā vairākumā. Otrā perioda 17. minūtē 15 sekunžu laikā ''Sharks'' vārtos ielidoja vēl divas ripas, un šajā spēlē pa lielam viss bija skaidrs. Mačam noslēdzoties, tablo vēstīja ''Kings'' uzvaru ar 6:2.

Uzvarētāju sastāvā Raitis Ivanāns lakumā pavadīja ierasti pieticīgu laiku - šoreiz 5:40 un visos nozīmīgākajos statistikas rādītājos palika uz nulles. ''Kings'' rindās ar četrām rezultatīvām piespēlēm izcēlās jaunais aizsargs Drū Dotijs, bet Džonatans Kviks atvairīja 45 no 47 ''haizivju'' metieniem. Salīdzinājumam - ''Kings'' pa ''Sharks'' vārtiem meta tikai 20 reizes.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.