Bārtulim divas piespēles, ''Flyers'' uzvar

Šonakt Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlies Oskars Bārtulis, palīdzot Filadelfijas ''Flyers'' hokejistiem izbraukumā ar rezultātu 5:2 pārspēt Tampabejas ''Lightning''.

Spēles pirmajās divdesmit minūtēs Filadelfijas hokejisti paspēja izvirzīties vadībā ar divu vārtu pārsvaru – 2:0. Tomēr otrajā trešdaļā ''Lightning'' hokejisti prata atbildēt arī ar diviem vārtiem, tādā veidā panākot izlīdzinājumu. Pēc divām nospēlētām trešdaļām rezultāts uz tablo rādija neizšķirtu 2:2.

Viss šajā spēlē izšķīrās mača pēdējās divdesmit minūtēs, jo tajās ''Flyers'' hokejisti spēja gūt trīs vārtus, nodrošinot sev uzvaru visā mačā ar rezultātu 5:2. Uzvarētāju labā divi vārti un viena rezultatīva piespēle Maika Ričardsa kontā, bet Saimons Gaņjē guva vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Oskars Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 12 minūtes un trīs sekundes, asistēja komandas trešo un ceturto vārtu guvumos, nopelnīja divas soda minūtes, izdarīja trīs spēka paņēmienus, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficentu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.