Skrastiņam un Bārtulim zaudējumi

Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) aizvadītajā naktī zaudējumus piedzīvojušas abu Latvijas aizsargu pārstāvētās komandas. Dalasas ''Stars'' ar 2:4 piekāpās Sanhosē ''Sharks'', bet Filadelfijas ''Flyers'' ar 1:4 atzina Floridas ''Panthers'' pārākumu.

Filadelfiju, kas sezonu sāka labi, turpina vajāt neveiksmes, un ceļazīme uz ''play off'' ar katru maču sāk attālināties. Šoreiz zaudēts Floridas ''Panthers'' - 1:4. Trīs no četriem vārtiem ''Flyers'' ielaida skaitliskajā mazākumā, bet paši vienīgo reizi izcēlās tad, kad rezultāts jau bija 0:4. Latvijas aizsargam Oskaram Bārtulim nospēlētajās 12 ar pusi minūtēs viens spēka paņēmiens.

Neveiksme arī Kārļa Skrastiņa Dalasas ''Stars'', kas ar 2:4 piekāpās Sanhosē ''Sharks''. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Patriks Marlo. Skrastiņš uz ledus pavadīja 19 ar pusi minūtes, kuru laikā tika pie negatīva lietderības koeficienta -1, izdarīja vienu nerezultatīvu metienu, kā arī veica vienu spēka paņēmienu.

''Flyers'' Austrumu konferencē ar 35 mačos iekrātiem 32 punktiem ieņem 14. vietu. Līdz astotajā vietā esošajai Otavas ''Senators'' ir astoņi punkti, savukārt Dalasa rietumos ir 9.vietā. ''Stars'' 36 spēlēs guvusi 41 punktu. Tikpat punktu ir 8.vietā esošajai Detroitas ''Red Wings''.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.