Visām Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām NHL zaudējumi

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) zaudējumus cieta visu trīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Kārļa Skrastiņa un Oskara Bārtuļa komandām neveiksmes pēcspēles metienos, bet Raitim Ivanānam 60 minūtēs.

Oskara Bārtuļa Filadelfijas ''Flyers'' savā laukumā uzņēma Pitsburgas ''Penguins''. Filadelfieši dažas dienas agrāk Pitsburgā bija dabūjuši pērienu ar 1:6. Šodien revanšu gūt neizdevās, lai gan mačs tika sākts pozitīvi. Džefs Kārters mājiniekus izvirzīja labā jau 76. sekundē. Viesi ātri izlīdzināja rezultātu, realizējot skaitlisko vairākumu. Otrajā periodā abas komandas pa reizei izmantoja viena hokejista pārsvarsu - 2:2. Pamatlaikā un papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienos uzvarēja ''Penguins''. Bārtulis šoreiz nospēlēja tikai četras minūtes un 20 sekundes, kuru laikā bloķēja vienu Pitsburgas metienu.

Neveiksme ''bullīšos'' arī Kārļa Skrastiņa Dalasas ''Stars''. Dalasieši mačā Atlantā pret ''Thrashers'' vēl 3. perioda sākumā bija vadībā ar 4:3, tad ielaida vārtus gan vairākumā, gan mazākumā un jau 4:5. No zaudējuma izglābties atļāva Luī Eriksona metiens minūti un 12 sekundes pirms pamatlaika beigām. ''Bullīšos'' tomēr pārāka bija Atlanta - 6:5. Skrastiņš uz ledus pavadīja 20 minūtes un četras sekundes, nobloķējot sešus metienus un vienreiz nerezultatīvi metot pa pretinieku vārtiem.

Visbeidzot zaudējums arī uzbrucējam Raitim Ivanānam, kura pārstāvētie Losandželosas ''karaļi'' ar 1:2 viesos piekāpas Kalgari ''Flames''. Raitis nospēlēja sev neierasti daudz - 8:44 minūtes. Šajā laikā mūsu uzbrucējam divi nerezultatīvi metieni, divas soda minūtes un viens spēka paņēmiens.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.