Dāņu hokeja izlases treneris brīdina komandu par lielo troksni spēles laikā

Šodien Latvijas hokeja izlase "Arēnā Rīga" ar Dānijas izlasi aizvadīs pirmo pārbaudes spēli. Dānijas izlases galvenais treneris Pers Bekmans atzīst, ka viņa izlasei šovakar klāsies grūti.

Dānijas izlase šodien un rīt aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Latvijas izlasi, bet pēc tam tā dosies uz Herningu, kur tā 19.decembrī tiksies ar ''Pressens Hold'' komandu (spēle pret žurnālistiem).

Dāņu treneris uzreiz brīdina savus hokejistus, ka Latvijas izlasi parasti "Arēnā Rīga" atbalsta ap 10 000 līdzjutēju, kas rada lielu troksni. Tāpat arī treneris atzīmē, ka šajā "Arēnā Rīga" 2006.gadā tika aizvadīts pasaules čempionāts hokejā. Treneris atzīst, ka pirmās divas spēles būs ļoti grūtas.

''Mums tas būs liels uzdevums, jo mēs esam jauna un nepieredzējusi komanda, taču gribu redzēt, uz ko būs spējīgi mani puiši,'' iesāk Bekmans. ''Patīkami, ka pēc mūsu savstarpēji labajām attiecībām mēs varam aizvadīt divas spēles ar Latvijas izlasi, kura šobrīd gatavojas Olimpiskajām spēlēm, tāpēc būs interesanti paskatīties uz mūsu jaunajiem spēlētājiem, ko viņi spēs pret tik augsta līmeņa izlasi. Arī nākamā spēle pret žurnālistiem solās būt aizraujoša un jautra.''