Pirmais hokeja izlases treniņš bez Naumova, Sprukta un K. Rēdliha

Latvijas hokeja izlase šodien "Arēnā Rīga" aizvadīja pirmo treniņu gatavojoties divām pārbaudes spēlēm (rīt un parīt) pret Dānijas valstsvienību. Izlases treniņā šodien nepiedalījās Sergejs Naumovs, Jānis Sprukts un Krišjānis Rēdlihs.

Latvijas valstsvienības treniņā šodien "Arēnā Rīga" Oļega Znaroka vadībā (Harijs Vītoliņš Rīgā nav ieradies) uz ledus darbojās divi vārtsargi Edgars Masaļskis un Ervīns Muštukovs, kā arī 23 laukuma spēlētāji. Treniņā nepiedalījās pieredzējušais hokeja vārtsargs Sergejs Naumovs, kura dēļ šobrīd hokeja aizkulisēs tiek lauzti ļoti daudz šķēpu. Viņu spēlēs ar Dānijas valstsvienību laukumā neredzēsim.

Tāpat izlases treniņā šodien nepiedalījās arī divi dinamieši Jānis Sprukts un Krišjānis Rēdlihs. Jānis joprojām mokās ar savainojumu, bet Krišjānis ir nedaudz apslimis. Tikai vienu no divām spēlēm pret dāņiem aizvadīs vācieši - Herberts Vasiļjevs un Arvīds Reķis, kuriem jāatgriežas savu klubu rindās, kā arī Aleksandrs Jerofejevs, kuru arī gaida atgriežamies kluba treniņos.

Kaspars Saulietis, kurš ilgāku laiku Latvijas izlases formā nav spēlējis portālam Sportacentrs.com atzina, ka visi kara cirvji šobrīd ir aprakti. "Lai arī man šobrīd ir saspringts grafiks visas domstarpības ar izlases treneriem ir atrisinātas un esmu gatavs spēlēt izlasē."