Ivanāns un "Kings" uzvar Sanhosē

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā aizvadītajā naktī uzvaru izcīnīja latviešu uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētais klubs Losandželosas "Kings", kas izbraukumā pagarinājumā ar 5:4 pārspēja Sanhosē "Sharks".

Spēles septītajā minūtē "Kings" izvirzījās vadībā, bet nesekmīgi nospēlējot trešdaļas otro pusi, nonāca iedzinēju lomā ar 1:2. Otrās trešdaļas pirmās astoņas minūtes "karaļiem" bija lieliskas – trīs vārti pēc kārtas un jau 4:2. Diemžēl šo pārsvaru noturēt neizdevās un pamatlaiks tika noslēgts ar 4:4. Tomēr pie uzvaras viesiem izdevās tikt – to nodrošināja Dastins Brauns ar precīzu metienu pagarinājuma otrajā minūtē – 5:4.

Raitis Ivanāns spēlēja trīs minūtes un 29 sekundes (3:29), izdarīja divus spēka paņēmienus, bet spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Neveiksmīgu spēli aizvadīja Vašingtonas "Capitals", kurā par vārtsargu treneri strādā leģendārais Artūrs Irbe. Vašingtonas komanda izbraukumā ar 0:3 kapitulēja Bufalo "Sabres". "Capitals" vārtus sargāja Žozē Teodors, kurš spēja atvairīt 25 no 28 metieniem, savukārt teicamu spēli pretinieku vārtos aizvadīja Raiens Millers – 35 no 35.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.