Ivanāns kaujās, "Kings" uzvar

Uzvaru kārtējā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē izcīnījusi Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas "Kings" komanda, kas aizvadītajā naktī savā laukumā ar 2:1 pieveica Kalgari "Flames".

Ar zaudējumu (1:3) pret Monreālas "Canadians" klubu nācies samierināties Oskara Bārtuļa pārstāvētajais "Flyers" vienībai.

Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas "Kings" komanda aizvadītajā naktī savā laukumā uzņēma Kalgari "Flames" hokejistus. Uzvaras vārtus gūstot otrā perioda pašā ievadā, "Kings" komanda svinēja minimālu uzvaru ar 2:1. Latviešu hokejists bija ļoti neviesmīlīgs, jau pirmā perioda vidū izkaujoties ar Braienu Makgratanu. Kopumā Ivanāns laukumā pavadīja nedaudz vairāk kā piecas ar pusi minūtes (5:35) un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ar zaudējumu aizvadītās nakts spēlē nācies samierināties Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Filadelfijas "Flyers" komandai, kas bija spiesta atzīt Monreālas "Canadians" pārākumu – 1:3. Latviešu hokejists laukumā pavadīja nepilnas 12 minūtes (11:48) un pie rezultativitātes punktiem netika, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvaru aizvadītajā naktī izcīnījusi Vašingtonas "Capitals" komanda, kur par vārtsargu treneri strādā Artūrs Irbe. "Capitals" labā divus vārtus guva Aleksandrs Ovečkins un komanda svinēja uzvaru pār Tampabejas "Lightning" – 3:0.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.