Skrastiņam un Ivanānam uzvaras

Šonakt Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē uzvaru izcīnīja Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas ''Stars'', kas savā laukumā ar rezultātu 3:1 pārspēja Anaheimas ''Ducks'' hokejistus. Citā spēlē Raita Ivanāna Losandželosas ''Kings'' ar rezultātu 6:3 pārspēja Otavas ''Senators''.

Jau mača otrajā minūtē vadībā ''Ducks''komandu izvirzīju somu uzbrucējs Saku Koivu. Pirmās trešdaļas turpinājumā komandas spēlēja ļoti nedisciplinēti, kā rezultātā abām komandām bija vairākas iespējas spēlēt skaitliskajā vairākumā, tomēr vārti gūti netika, un pirmā trešdaļa noslēdzās ar minimālu viesu pārsvaru 1:0.

Mača otrajā trešdaļā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās, un rezultāts palika nemainīgs 1:0 Anaheimas kluba labā. Lai arī pēc divām trešdaļām ''Stars'' hokejisti bija nonākuši zaudētajos, tas netraucēju viņus trešajā trešdaļā gūt trīs vārtus un noslēgt maču savā labā.

Trešās trešdaļas pirmajās trīs minūtēs ''Stars'' hokejisti guva divus vārtus un izvirzījās vadībā. Vispirms precīzs bija Džeimss Nīls, bet minūti vēlāk vārtus guva Stīvs Ots, izvirzot Dalasas komandu vadībā 2:1. Spēles atlikušajā laikā ''Stars'' hokejisti prata nosargāt pārsvaru un guva trešos vārtus. Mača pēdējā minūtē precīzs bija Brendons Morrovs, panākot spēles gala rezultātu 3:1 Dalasas ''Stars'' labā.

Kārlis Skrastiņš šajā mačā laukumā pavadīja 19 minūtes un 22 sekundes, vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus, izdarīja trīs spēka paņēmienus, maču noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficentu -1.

Citā spēlē Raita Ivanāna Losandželosas ''Kings'' savā laukumā rezultatīvā cīņā ar rezultātu 6:3 pārspēja Otavas ''Senators'' hokejistus. Uzvarētāju labā divi vārti un viena rezultatīva piespēle Džastina Viljamsa kontā.

Raitis Ivanāns šajā mačā laukumā pavadīja piecas minūtes un 19 sekundes, vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, izdarīja divus spēka paņēmienus, nopelnīja divas soda minūtes, maču pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficentu.

Sports

Latvijas bobslejisti un skeletonisti turpina sagatavošanās posmu pirms gaidāmās sezonas. Šobrīd treniņnometne rit Rīgā, jaunuzceltajā vieglatlētikas manēžā "Daugava", kur tapusi bezledus starta estakāde ledus trašu sporta veidu pārstāvjiem. Šodien "Daugavas" vieglatlētikas manēžā bobslejisti un skeletonisti bija sarīkojuši estakādes svinīgo atklāšanu un atvērto treniņu, lai pirms ikgadējās pirmssezonas preses konferences sarīkotu mediju tikšanos ar sportistiem un treneriem.