Piektdien pie Kauguru vidusskolas atklās pirmo UEFA Hattrick-2 futbola laukumu Latvijā

Piektdien, 30.jūnijā plkst 12:45 Latvijas Futbola federācija (LFF) kopā ar Jūrmalas pašvaldību atklās mākslīgā seguma futbola laukumu Kauguru vidusskolas stadionā Raiņa ielā 118, Jūrmalā.

Šo laukumu LFF piešķīrusi kā dāvinājumu Jūrmalas pilsētai un tas ir pirmais lielā izmēra futbola laukums, kas Latvijā ticis uzklāts, pateicoties UEFA Hattrick-2 finansējumam.

Stadiona atklāšanā piektdien piedalīsies Jūrmalas pilsētas domes izpilddirektors Valdis Vītoliņš, Kauguru vidusskolas direktore Zinaida Tarasenko, kā arī Latvijas Futbola federācijas izpildsekretārs Edgars Pukinsks.

Latvijas Futbola federācija izsaka lielu pateicību Jūrmalas pilsētas pašvaldībai par sadarbību šī futbola laukuma izveidošanā, iespēju esošajos ekonomiskajos apstākļos atrast finansējumu šī projekta realizēšanai, tādejādi sniedzot būtisku ieguldījumu sporta dzīves un futbola attīstībai Jūrmalas pilsētā nākotnē.

Kopējais Latvijas Futbola federācijas dāvinājuma apmērs Jūrmalas pašvaldībai mākslīgā laukuma seguma uzklāšanai Kauguru vidusskolas stadionā ir 260 000 eiro, savukārt Jūrmalas pašvaldība finansēja laukuma pamata izbūvi un infrastruktūras izveidošanu stadiona teritorijā.

Futbola laukuma pilnais izmērs ir 110 x 74 metri (spēļu laukums: 105 x 68 metri).

Jaunajā Kauguru vidusskolas stadionā pirmās spēles paredzētas tūlīt pēc tā atklāšanas, kad futbola laukumu pārņems Latvijas jauniešu Olimpiādes futbola turnīra dalībnieki.

Atgādinām, ka iepriekš UEFA Hattrick-2 programmas realizēšanas ietvaros Latvijas Futbola federācija noslēdza dāvinājuma līgumus ar Daugavpils, Rēzeknes, Preiļu un Zilupes pašvaldībām par mākslīgo futbola laukumu uzlikšanu šajās pilsētās šogad.

Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ir optimistiski noskaņots par atlabšanas procesu pēc operācijas, otrdien "Celtics" mediju dienā teica sportists.

Svarīgākais