Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Sports \ Futbols

VIDEO: Ukrainas futbola izlases kapteinis izplūst asarās un lūdz izbeigt karu

© Scanpicx

Ukrainas futbola izlases kapteinis Oleksandrs Zinčenko preses konferences laikā izplūda asarās, lūdzot izbeigt konfliktu Ukrainā, ziņo portāls "TV3".

Emociju pilns ar asarām acīs Oleksandrs Zinčenko sacīja, ka Ukraina futbola komanda cīnīsies, lai sniegtu cilvēkiem savā dzimtenē Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēs neatkārtojamas emocijas.

Tomēr atgriešanās pie miera ir galvenā prioritāte par visu pārejo un Ukrainas futbola valstsvienības mērķis ir piepildīt Ukrainas futbola līdzjutēju sapni, un uzvarēt izslēgšanas spēlēs, kas ļaus spēlēt 2022. gada FIFA Pasaules kausā, sacīja Zinčenko.

Mančestras “City” spēlētājs sacīja, ka katra ukraiņa galvenais sapnis šobrīd ir apturēt karu.

Skotijas un Ukrainas Pasaules kausa kvalifikācijas spēles preses konferences laikā Mančestras “City” aizsargam Oleksandram Zinčenko, runājot par Krievijas konfliktu ar Ukrainu, futbolistam ir grūti novaldīt asaras:

Kopš postošā konflikta sākuma februārī 25 gadus vecais futbolists izmanto aktīvi sociālos tīklus, lai ne tikai nosodītu pašu iebrukumu, bet arī sniegtu atbalstu cilvēkiem, kas cietuši viņa dzimtenē, Ukrainā.