Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Par košanu pretiniekam futbolists saņem 4 spēļu diskvalifikāciju

© EP/SCANPIX/LETA

Par kodienu pretiniekam četru spēļu diskvalifikāciju saņēmis Itālijas A sērijas futbola kluba Romas "Lazio" spēlētājs Patrisio Gavarons Hils, kurš zināms arī kā Patričs.

Itāijas A sērijas futbola klubs "Lazio" otrdien viesos ar 1:2 pārsteidzoši piekāpās vienai no turnīra vājākajām komandām "Lecce".

Pārsteidzošs bija ne vien spēles rezultāts, bet arī Patriča kodiens pretinieka rokā. No Patriča zobiem cieta "Lecce" spēlētājs Hulio Donati.

Futbolā šāda rīcība nav pārsteigums, jo savulaik kost pretiniekiem bija ieradis arī pašreizējais "Barcelona" līderis Lūiss Svaress, kuram iepriekš karjerā par šādu rīcību nācies izlaist trīs spēles.

Patriča rīcību izdevās fiksēt ar VAR palīdzību. Futbolists neprotestēja, kad tiesnesis viņam parādīja sarkano kartīti.

Trešdien kļuva zināms, ka Patričam ne vien nāksies izlaist četras spēles, bet arī nāksies šķirties no 10 000 eiro.

Cietušais Donati atklāja, ka pēc starpgadījuma nav cietis, bet vaininieks Patričs jau esot atvainojies.

"Man viņš neko nav nodarījis un uzreiz arī atvainojās. Tas visiem jāpatur prātā," pēc spēles teica Donati. "Arī es vados pēc emocijām, tāpēc pilnībā saprotu Patriča rīcību."

"Patričs pēc starpgadījuma nekavējoties atvainojās. Šī iemesla dēļ lūgšu cilvēkus kārtīgi apdomāties pirms nosoda viņu."

"Lazio" otrdienas neveiksme līdervienībai Turīnas "Juventus" ļāva iegūt desmit punktu pārsvaru, kas lielā mērā jau garantē kārtējo Itālijas titulu.

Itālijas A sērijā šosezon atlikušas septiņu spēļu kārtas.