Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Futbola superzvaigzne Neimars par apsūdzībām izvarošanā nopratināts piecas stundas

© AFP/ SCANPIX

Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimars par viņam izvirzītām apsūdzībām izvarošanā ceturtdien nopratināts piecas stundas.

Neimaru izvarošanā apsūdzējusi Nažila Trindadi Mendisa de Souza, ar kuru futbolists sapazinies caur sociālajiem tīkliem, bet incidents maijā noticis viesnīcā Parīzē.

Brazīliešu futbolists apsūdzības noliedzis, bet ceturtdien viņš ieradies Brazīlijas policijā, kas viņu šajā lietā iztaujājusi piecas stundas.

"Patiesība agri vai vēlu nāks gaismā," medijiem teica Neimars, kurš traumas dēļ šovasar nevar pārstāvēt Brazīliju prestižajā "Copa America" turnīrā.

Tikmēr policija sākusi izmeklēšanu pret Neimara apsūdzētāju par neslavas celšanu varasiestādēm, jo Trindadi medijos norādījusi, ka likumsargi ir korumpēti.

"Policija ir uzpirkta, vai ne? Vai arī es vienkārši esmu traka?" intervijā televīzijas kanālam SBT teica it kā izvarošanā cietusī, atbildot uz jautājumiem par no viņa dzīvokļa nozagto planšetdatoru ar video, kas uzņemts dienu pēc iespējamās izvarošanas

Francijas futbola flagmaņa Parīzes "Saint-Germain" (PSG) uzbrucējs Neimars jau iepriekš Riodežaneiro policijā sniedza skaidrojumus par intīmu aplikācijas "WhatsApp" ziņu publicēšanu savā "Instagram" kontā, kas saturēja arī intīmas Trindadi fotogrāfijas. It kā par to noplūdi esot bijuši atbildīgi futbolista asistents un tehniķis.

Tikmēr pagājušajā nedēļā veikta aptauja liecina, ka 60% brazīliešu uzskata Neimaru par nevainīgu šajā lietā, bet tikai 14% domā, ka viņš ir vainīgs.

Papildu traumām un apsūdzībai Neimara karjeru piemeklējušas citas ķibeles. Pēc šīs sezonas Francijas kausa fināla spēles, kurā Neimara pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" cieta zaudējumu, viņš iedunkāja līdzjutēju, par ko vēlāk saņēma trīs spēļu diskvalifikāciju, bet maijā viņš zaudēja Brazīlijas izlases kapteiņa apsēju.