Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Mesi ar "hat-trick" nokārto "Barcelona" uzvaru

© AFP/ SCANPIX

Slavenais argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi sestdien guva trīs vārtus jeb "hat-trick", palīdzot viņa pārstāvētajai "Barcelona" komandai gūt uzvaru Spānijas futbola čempionāta mačā.

"Barcelona" izbraukumā ar rezultātu 4:2 (1:2) pārspēja "Sevilla".

Mačs gan nesākās Barselonas komandai par labu, jo 22.minūtē, Mesi pieļaujot kļūdu savā laukuma pusē un zaudējot bumbu, rezultātu atklāja Hesus Navass, tomēr tikai četras minūtes vēlāk pats argentīnietis reabilitējās un pēc centrējuma ar vienu pieskārienu raidīja bumbu vārtos un panāca 1:1.

"Sevilla" gan atguva vadību 42.minūtē, kad soda laukumā precīzi sita Gabriels Merkado, tomēr otrajā puslaikā "Barcelona" veica teicamu atspēlēšanos. Vispirms 67.minūtē Mesi ar lielisku sitienu vārtu augšējā stūrī atkal panāca neizšķirtu, bet piecas minūtes pirms pamatlaika beigām viņš ar atkārtotu sitienu guva uzvaras vārtus.

Cīņas galarezultātu 93.minūtē tikmēr uzstādīja Luiss Svaress.

"Līdz sezonas beigām vēl ir atlicis daudz laika," pēc uzvaras teica Mesi. "Tomēr šī uzvara bija svarīga, lai mēs varētu saglabāt savu pārsvaru pār pārējām komandām."

Spānijas čempionāta vadībā ar 57 punktiem 25 spēlēs atrodas "Barcelona", kamēr 47 punktus 24 mačos iekrājusi Madrides "Atletico", bet divi punkti mazāk ir Madrides "Real" kontā. Savukārt uzreiz aiz vadošo trijnieka ar 39 punktiem 25 cīņās ir "Getafe", kas sestdien savā laukumā ar 2:1 (1:0) pieveica Madrides "Rayo Vallecano".