Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Djego Maradona: Mans laiks beidzies

Līdzšinējais Argentīnas izlases galvenais treneris Djego Maradona Argentīnas medijos apgalvojis, ka viņa laiks kā Argentīnas izlases galvenajam trenerim ir beidzies, liekot noprast, ka viņš neturpinās darbu kā izlases treneris,ziņo pasaules mediji.

Djego Maradonas vadībā Argentīna iekļuva 2010.gada Pasaules kausa izcīņā, kur tā izstājās ceturtdaļfinālā, visai pārliecinoši zaudējot Vācijai ar 0:4. Pēc zaudējuma jau daudzi izteicās, ka Maradonam būtu jāturpina darbs ar izlasi.

Pats Maradona TV kanālam Cronica intervijā apgalvojis, ka viņa laiks kā Argentīnas izlases galvenajam trenerim ir beidzies: "Mans laiks izlasē ir noslēdzies. Esmu atdevis visu, kas bija manos spēkos, lai šī izlase sasniegtu vislabākos rezultātus.Tagad es gribu būt kopā ar ģimeni.''

Pagaidām gan Argentīnas Futbola asociācija nav apstiprinājusi, ka Djēgo Maradona būtu iesniedzis atlūgumu.

Tiek ziņots, ka pēc 2010.gada Pasaules kausa izcīņas beigām abas puses tiksies, lai pārrunātu šo jautājumu. Tāpat tuvu stāvoša persona Maradonam apgalvoja, ka pagaidām lēmums nav galīgs.

Djego Maradona savu futbolista karjeru Argentīnas izlases sastāvā sāka 1977. gadā un tā turpinājās līdz 1994. gadam, savukārt par izlases galveno treneri viņš kļuva 2008. gada novembrī.