Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports \ Futbols

Suns uz laukuma, bumba savos vārtos: futbola fani liek gan nopietnas, gan nenopietnas likmes par PK

© TASS / Scanpix

Jau šodien, Lužņiku stadionā sāksies Pasaules kauss futbolā, ko atklās mājinieku spēle pret Saūda Arābijas izlasi. Līdztekus jau ierastajām prognozēm par uzvarētāju, kura izlase “ paliks sausā” un kurš būs bijis vērtīgākais spēlētājs, “Betsafe” bukmeikeri ir izteikuši arī nedaudz savdabīgākas prognozes.

Paralēli tādām prognozēm, kā “ kāda no šīm komandām neizkļūs no grupu turnīra: Brazīlija, Spānija, Argentīna, Vācija”, kuras iespējamība novērtēta ar 40.8%, sporta totalizatora “Betsafe” mājaslapā iespējams atrast arī nedaudz savdabīgākas un ar humora piesitienu veidotas likmes. Kā, piemēram, iespējamība, ka kāds spēlētājs šajā Pasaules kausā iesitīs vārtus tā sauktajā šķērītē tiek vērtēta ar 57% iespējamību. Viens izņēmums gan šai likmei ir - līdztekus atsevišķi novērtētas Peru spēlētāju izredzes šādā veidā gūt vārtus, kas bukmeikeros gan nav raisījusi īpašu cerību, tādēļ novērtēta vien ar 4% iespējamību.

internetā atrodamas arī prognozes par to vai spēles laikā suns varētu izskriet uz laukuma, kas izpelnījusies 10% iespējamību, savukārt iespējamība, ka pirms spēles tiks nospēlēta nepareiza himna esot 6.7%

Visiem zināms, ka arī sportisti ir tikai cilvēki un arī viņiem gadās kļūdīties, tādēļ “Betsafe” bukmeikeri izteikuši savas prognozes arī saistībā ar sportistu iespējām vienas spēles laikā gūt vārtus gan savos, gan pretinieku vārtos, kas ņemot vērā notikuma nozīmību, gan tiek vērtētas kā mazticamas, saņemot koeficientu 26.

Bukmeikeri zina, ka organizējot apjomīgu un nozīmīgu sporta pasākumu var gadīties visādas ķibeles, pat ja tas nenotiek Krievijā, tādēļ internetā atrodamas arī prognozes par to vai spēles laikā suns varētu izskriet uz laukuma, kas izpelnījusies 10% iespējamību, savukārt iespējamība, ka pirms spēles tiks nospēlēta nepareiza himna esot 6.7%

Bukmeikeru mājaslapā atrodamas arī likmes par visai retām situācijām, taču visinteresantākā prognoze ir izteikta par to vai kāds šajā Pasaules kausā spēs atkārtot leģendāro Rene Higuitas “skorpieno sitienu” glābjot savu komandu. Iespējamība, ka kāds spēs atkārtot šo leģendāro vārtsarga sitienu ir ieguvusi koeficientu 151.