Kristaps Valters - nedēļas basketbolists Spānijā

Par aizvadītās nedēļas vērtīgāko spēlētāju Spānijas ACB līgā portāls eurobasket.com atzinis Malagas "Unicaja" saspēles vadītāju Kristapu Valteru. Latviešu basketbolists iekļauts arī līgas oficiālās mājaslapas labāko nedēļas spēlētāju pieciniekā.

Sestdien notikušajā spēlē pret "Blancos de Rueda Valladolid" vienību Valters nepilnās 27 minūtēs guva 21 punktu, realizējot piecus tālmetienus. Tāpat Ādolfam četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, pa vienai kļūdai un pārtvertai bumbai, kā arī divas piezīmes. Kristaps sasniedza labāko koeficientu spēlē (+28). "Unicaja" ar 13 uzvarām 20 mačos pēc šī mača atguva ceturto vietu turnīra tabulā.

ACB līgas mājaslapā Valters iekļauts 20. kārtas simboliskajā pieciniekā. Vēl tajā ir arī Mirza Teletovičs ("Caja Laboral"), Serhio Luls (Madrides "Real"), Andress Rodrigess ("Blusens Monbus") un Kalojans Ivanovs ("Lucentum Alicante").

Nākamo spēli Valteram un "Unicaja" jāaizvada piektdien, kad Karaļa kausa izcīņas ceturtdaļfinālā jātiekas ar Seviļas "Banca Cívica".