VEF basketbolists Miledžs: Plānoju atgriezties Latvijā arī pēc karjeras beigām

Ziemassvētku gaidīšanas laikā Rīgas VEF spēlētājs Kērtis Miledžs ar komandas biedriem un Džejs Lukass no basketbola kluba "Valmiera" 17. decembrī 17:30 Sporta kompleksā "Ķeizermežs" dos iespēju Jūrmalas bērnu nama "Sprīdītis" bērniem apgūt basketbola pamatus.

"Latvijai manā sirdī vienmēr būs īpaša vieta, šeit esmu izjutis lielu mīlestību pret sevi un savu ģimeni. Tieši šī iemesla dēļ vēlos dot kaut mazu daļiņu atpakaļ. Šis ir pirmais šāda veida labdarības pasākums, ko organizēju, bet plānoju to darīt regulāri," stāsta Kērtis Miledžs.

Kopā ar basketbolistiem Jūrmalas bērnu nama "Sprīdītis" puišiem būs iespēja apgūt basketbola pamatus, bet meitenēm Glamorous Dance Studijas dalībnieces mācīs karsējmeiteņu deju soļu.

"Liels prieks par komandas biedriem, kuri piekrita iesaistīties, lai mēs bērniem šos svētkus padarīt par kripatiņu īpašākus. Man ir gandarījums redzēt bērnu sejās prieku un dot iespēju piedalīties aktivitātēs, kuras ikdienā viņi nesaņemtu. Plānoju atgriezties Latvijā arī pēc savas karjeras beigām, lai trenētu un sniegt padomus jauniešiem," saka Miledžs.

Kērtisam Miledžam šajā pasākumā pievienosies Dairis Bertāns un Tailers Keins no VEF, kā arī Džejs Lukass no basketbola kluba "Valmiera".