Aigars Vītols karjeru turpinās VEF

Šodien, 4.martā, basketbola klubs "VEF Rīga" noslēdzis līgumu ar seškārtējo Latvijas čempionu, bijušo valstsvienības spēlētāju, vienu no Latvijas basketbola labākajiem aizsargiem Aigaru Vītolu.

Klubs ir gandarīts par savstarpējo vienošanos, jo A.Vītols ir pieredzējis spēlētājs, viņa meistarība klubam būs īpaši noderīga Baltijas un Latvijas basketbola līgu (BBL, LBL) izslēgšanas spēlēs. Tāpat tieši šīs pozīcijas spēlētājus Vefiņā šajā sezonā vajājušas dažādas traumas, tāpēc, lai mazinātu iespējamos riskus pavasarī, kluba vadība pieņēmusi lēmumu par nepieciešamību pastiprināties un ir gandarīta, ka to izdevies izdarīt ar tāda līmeņa latviešu spēlētāju. Zīmīgi, ka savu profesionālo karjeru Aigars sācis tieši komandā ar VEF vārdu – "VEF/Ādaži", savukārt basketbola pamatus apguvis VEF sporta skolā.

Basketbolists Aigars Vītols: "Paldies "VEF Rīga" basketbola klubam par piedāvājumu spēlēt VEF komandā. Esmu gatavs palīdzēt sezonas izšķirošajās spēlēs gan LBL, gan BBL un sasniegt šajā sezonā kluba izvirzītos mērķus."

"VEF Rīga" sastāvā Aigars debitēs 12.marta LBL spēlē "Liepājas Lauvām", savukārt šovakar Vītols aizvada pēdējo spēli "Barons/O! Karte” komandā, jo to paredz basketbolista līgums ar līdzšinējo klubu.