Armands Šķēle spēlēs Ukrainā

Armands Šķēle profesionālo karjeru mēģinās atsākt Ukrainā, pievienojoties Superlīgas klubam "Ferro/Zentu", kura sastāvā varētu debitēt 12. janvārī, sarunā ar portālu Sportacentrs.com pavēstīja basketbolista aģents Artūrs Kalnītis.

Karjeras laikā 27 gadus vecais Šķēle bez jau pieminētās "Ventspils" Latvijā spēlējis "Brocēnos", bet ārzemēs "Anwil" komandā Polijā, kā arī beļģu klubos "Liege" un "Charleroi" un Neapolē Itālijā. Kopš pagājušās sezonas beigām Armands trenējies individuāli. Šķēli pārstāvošās aģentūras "Baltic Sports Agency" pārstāvis Artūrs Kalnītis šodien sarunā ar portālu Sportacentrs.com informēja, ka Armands karjeru mēģinās atsākt Ukrainas Superlīgā, pievienojoties "Ferro/Zentu" komandai.

Uz Ukrainu Armands dosies jau pirmdien. "Ferro/Zentu" komandas vadība sola, ka Armands varēs rēķināties ar ievērojamu spēles laiku. Laukumā basketbolists nav devies jau no pagājušā gada pavasara, kad kopā ar "Ventspils" komandu izcīnīja Latvijas čempionāta bronzas godalgas.

"Ferro/Zentu" (12-12) pašreiz Superlīgas turnīra tabulā pēc 24 mačiem ieņem 7. vietu 13 komandu konkurencē. Jaunās komandas sastāvā Šķēle varētu debitēt 12. janvāra spēlē pret līdervienību "Budivelnyk" (19-5).

Svarīgākais