Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Tramps izsmej NBA superzvaigzni Lebronu Džeimsu

© AFP/Scanpix

ASV prezidents Donalds Tramps mikroblogošanas vietnē Twitter publicēja ierakstu, kurā nievājoši izteicās par Losandželosas "Lakers" jaunieguvumu Lebronu Džeimsu.

33 gadus vecais Lebrons Džeimss, kurš ar Maiami "Heat" un Klīvlendas "Cavaliers" trīs reizes kļuvis par Nacionālās basketbola asociācijas čempionu, nedēļas sākumā savā dzimtajā pilsētā Akronā atvēra skolu un sniedza interviju CNN televīzijas kanālā.
Tramps interviju komentēja četras dienas pēc tās translēšanas televīzijā: "Lebronu Džeimsu tikko intervēja dumjākais cilvēks televīzijā - Dons Lemons. Viņš lika Lebronam izskatīties gudram, ko panākt nav viegli. Man patīk Maiks!"

Scanpix

Intervijā Džeimss bilda, ka Trumps sportu izmanto ar mērķi šķelt sabiedrību: "Sports nekad nav bijis kas tāds, kas šķirtu sabiedrību. Tas vienmēr ir bijis kas tāds, kas sabiedrību vieno." Džeimss arī iepriekš nav vairījies publiski kritizēt Trampu, jo īpaši pēc prezidenta sacītā, ka viņš atsauc Goldensteitas "Warriors" ielūgumu uz Balto namu - lai gan "Warriors" tāpat negrasījās tajā ierasties. Tāpat Džeimsam nepatika Trampa kritika NFL spēlētāju virzienā.