Strēlnieks pēc spēles pret turkiem nonācis slimnīcā

© AFP/ SCANPIX

Latvijas basketbola izlases vadošais saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks pēc grupas noslēdzošās spēles pret Turciju nogādāts slimnīcā.

2017. gada Eiropas čempionāta D grupā Latvijas basketbolisti ar četrām uzvarām un vienu zaudējumu ierindojās otrajā vietā, paliekot tikai aiz olimpiskā sudraba ieguvējas Serbijas. Grupas noslēdzošajā mačā mūsējie vakar ar 89:79 pieveica laukuma saimniekus turkus.

Bažas gan raisīja starta piecinieka saspēles vadītāja Jāņa Strēlnieka prombūtne. Viņš sāka maču pret Turciju, laukumā pavadīja 20 minūtes, kuru laikā guva vienu punktu un izcīnīja četras atlēkušās bumbas, tomēr izšķirošajos brīžos Strēlnieks nebija redzams pat uz rezervistu soliņa.

Kā pēc dueļa teica aizsargs Dairis Bertāns, tad Strēlnieks visu dienu cīnījies ar vēdera problēmām. Tikmēr galvenais treneris Ainars Bagatskis atzina, ka saspēles vadītājs turnīra laikā zaudējis vairākus kilogramus un cīnās ar nespēku.

Šorīt sociālajā tīklā Twitter Strēlnieka aģents Artūrs Kalnītis ievietojis ierakstu, paziņojot, ka saspēles vadītājs pēc spēles pret mājiniekiem nonācis slimnīcā saindēšanās ar ēdienu dēļ. Kā noskaidrojās vēlāk, Strēlnieks pieslēgts pie sistēmas, ātri vien sajuties labāk un palaists atpakaļ uz viesnīcu.

Latvijas izlase nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad pulksten 12:30 Eiropas čempionāta 1/8 finālā tiksies ar Melnkalni. Strēlnieks turnīra ietvaros izcēlies ar 7,2 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. Uzvarā pret Beļģiju viņš laboja Latvijas izlases rekordu, izdalot 13 rezultatīvas piespēles.

Svarīgākais