Milzs "Knicks" nākotni saista ar Porziņģi, Hārdeveju un citiem, bet nemin Entoniju

© AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komandas Ņujorkas "Knicks" jaunais prezidents Stīvs Milzs bloga ierakstā MSG mājaslapā ieskicējis savu vīziju par komandas nākotni. Tajā ietilpst gan Kristaps Porziņģis, gan Tims Hārdevejs, gan Villijs Ernangomess un citi, taču savā tekstā Milzs "piemirsis" pieminēt "Knicks" superzvaigzni Karmelo Entoniju.

Jauna diena "Knicks" - sākas jauns ceļojums
Tas sākas ar jautājumu. Pirms treneri un spēlētāji ierodas savā vietā, pirms dēlītis tiek piepildīts ar krustiņiem un aplīšiem un pirms zāle atdzīvojas no cilvēku radītās rīboņas un apavu čīkstoņas, ir svarīgi atkāpties un pavaicāt: kā mēs varam uzbūvēt "Knicks" komandu, kuru raksturo īsta vienotība kopīgam mērķim, grupu, kurā visi patiesi tic cits citam un tam, ka kopīgi varam izveidot kaut ko unikālu, kaut ko īpašu? Kā iepriekšējā mēnesī teicu dienā, kurā Skotu Periju iepazīstinājām kā mūsu jauno ģenerālmenedžeri, mūsu pamatprincips ir atjaunot lepnumu, darba ētiku un uzticamību, kas nepieciešama, lai spēlētu Ņujorkā.

Nepiekāpīga aizsardzība. Nesavtīga bumbas kustība. Cīņa par atlēkušajām bumbām. Tās būs mūsu galvenās īpašības. Un mūsu plāns kļūt jaunākiem un atlētiskākiem ir sācies, pateicoties 22 gadus vecajam Kristapam Porziņģim, 25 gadus vecajam Timam Hārdevejam, kurš ir atgriezies komandā, 23 gadus vecajam Villijam Ernangomesam un mūsu drafta pirmās kārtas izvēlei Frankam Ntilikinā, kuram ir tikai 19.

Skots zina, kā izveidot uzvaras nesošu programmu. Viņš pilnveidos basketbola operācijas, sākot ar attīstības spēlētājiem G līgā līdz pareizo mozaīkas gabaliņu savākšanai vienkopus The Garden laukumā. Un treneris Džefs Hornačeks, ar spēcīgu raksturu savās spēlētāja dienās, vainagos darba ētiku un stingrību, ieviešot jaunas vēsmas mūsu uzbrukumā un aizsardzībā. Pat Ņujorkas spiediena pilnajā atmosfērā tam, ko mēs darīsim un kā mēs darīsim, jānotiek ar skaidru filozofiju un vīziju. Kā organizācijas jaunajam prezidentam tā ir mana svarīgākā vadības loma - saglabāt skatienu uz lielo bildi, nodrošināt, lai viss mūsu darītais iekļautos kopējā stratēģijā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā