Otrdiena, 14.maijs

redeem Aivita, Elfa, Elvita, Krišjānis

arrow_right_alt Sports \ Basketbols

Hrjapa uz čempionātu nebrauks

Krievijas izlases galvenais treneris Deivids Blats ir pieņēmis lēmumu nepieteikt savainoto izlases spēlētāju Viktoru Hrjapu, kas nozīmē to, ka basketbolistam nāksies izlaist visu Eiropas čempionātu.

Jau iepriekš ziņojām, ka Viktors Hrjapa vienā no pārbaudes spēlēm pret Lietuvu guva ceļgala traumu, pēc kuras rūpīgākas apskates tika noteikts, ka basketbolistam nāksies izlaist kādu laiku un viņš, visticamāk, nevarēs piedalīties Eiropas čempionātā. Vienu brīdi gan tika ziņots, ka Hrjapa, iespējams, varētu spēlēt Krievijas izlases sastāvā, taču tikai pēc B grupas spēlēm, kur pirmo cīņu Krievija aizvadīs tieši ar Latviju 7.septembrī.

Šodien basketbolistu vēlreiz apskatīja ārsti un tie noteica, ka, iespējams, pēc grupu turnīra Hrjapa varētu palīdzēt izlasei. Kopumā Hrjapa nedrīkst trenēties līdz 13.septembrim. Lēmumu par Hrjapas pieteikšanu vai nepieteikšanu nācās pieņemt galvenajam trenerim Deividam Blatam. Blats tomēr neriskēja un Hrjapu nepieteica Eiropas čempionātam, jo tas varētu kaitēt basketbolista veselībai un šajā brīdī ar to nebūtu vērts riskēt. Pat ja Hrjapu pieteiktu Eiropas čempionātam, viņš varētu komandai palīdzēt ļoti minimāli, jo kā jau iepriekš tika minēts, basketbolists nedrīkst pašlaik trenēties līdz 13.septembrim.

Krievijas izlases sastāvs:

Antons Ponkrašovs (Maskavas ''CSKA'')

Vitālijs Fridzons (Maskavas Apgabala ''Khimki'')

Sergejs Bikovs (Maskavas ''Dynamo'')

Jegors Vjaļcevs (Ļubercas ''Triumf'')

Aleksejs Zozuļins (Sanktpēterburgas ''Spartak'')

Sergejs Moņa (Maskavas ''Dynamo'')

Kellijs Makartijs (Maskavas Apgabala ''Khimki'')

Fjodors Dmitrijevs (Maskavas Apgabala ''Khimki'')

Ņikita Kurbanovs (Sanktpēterburgas ''Spartak'')

Andrejs Voroncevičs (Maskavas ''CSKA'')

Dmitrijs Sokolovs (Maskavas ''CSKA'')

Timofejs Mozgovs (Maskavas Apgabala ''Khimki'')