Biedriņam astoņi punkti neveiksmē pret "Kings"

Kārtējo zaudējumu Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) piedzīvojusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas ''Warriors'', kas izbraukumā ar 96:99 piekāpās Sakramento ''Kings''. Latvijas centrs guva astoņus punktus.

''Warriors'' neveiksmīgi sāka maču. Pirmā ceturtdaļa tika zaudēta ar pieciem punktiem (18:23), bet lielajā pārtraukumā ''Kings'' devās ar 11 punktu handikapu (49:38). Otrajā ceturtdaļā mājiniekiem bija vairāk kā 20 punktu pārsvars. ''Kareivji'' otrajā puslaikā centās atspēlēties, taču nedaudz pietrūka. Pārsvaru sadeldēt nepalīdzēja arī sodu sišana. ''Kings'' svinēja uzvaru ar 99:96.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem, spēlē iesaistoties no rezervistu soliņa, bija Beno Udrihs, savukārt viesiem 27 punkti Stefena Karija kontā. Monta Eliss spēlē nepiedalījās.

Savukārt Latvijas centrs Andris Biedriņš, spēli sākot starta pieciniekā, nospēlēja 22 minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus (1p - 0/2, 2p - 4/6), savāca sešas atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja divus metienus, nopelnīja divas piezīmes un vienreiz kļūdījās.