Basketbolistam Andžejevskim spēles laikā salauž degunu

"Valmiera" basketbolistam Jurim Andžejevskim, kurš vakardienas spēlē pret "Barons" komandu guva savainojumu, piektdien Rīgā tiks veikta deguna kaulu operācija. Pēc operācijas divas līdz trīs dienas būs jāpavada slimnīcā un treniņus Andžejevskis varēs atsākt nākamās nedēļas sākumā.

Jau ziņojām, ka vakardienas Latvijas Basketbola līgas pirmās divīzijas spēlē starp "Barons" un "Valmiera" komandām vienā no spēles epizodēm cīņā par bumbu Juris Andžejevskis guva sitienu ar elkoni pa degunu, kā rezultātā tika lauzti divi deguna kauli un gūts smadzeņu satricinājums.

Andžejevskim piektdien Rīgā tiks veikta deguna kaulu operācija. Pēc operācijas divas līdz trīs dienas būs jāpavada slimnīcā un treniņus viņš varēs atsākt nākamās nedēļas sākumā. Trenēties varēs tikai ar speciālu sejas masku, jo deguns pēc operācijas būs vieglāk traumējams. Spēlēt Andžejevskis arī visticamāk varēs atsākt nākamnedēļ.

Savukārt “Valmieras” komandas līdera Artūra Valeikas veselība strauji uzlabojas un sāpes celī vairs nav jūtamas. Laukumā viņš varētu atgriezties sestdienas spēlē pret "Ķeizarmežu". Jau ziņots, ka 11. decembra spēlē pret “Ņevežis” Valeika guva traumu un kopš tā laika ārstējas.