Kaspars Daugaviņš neļauj nozagt sievu

© Vakara Ziņas

Apprecējies Latvijas izlases hokejists Kaspars Daugaviņš un viņa mīļotā sieviete Santa Seile. Pēc oficiālās ceremonijas abi kopā ar tuvākajiem cilvēkiem devās uz Ķeguma pusi uz atpūtas kompleksu «Līcīši». Svinību laikā netrūka mēģinājumu nozagt jauno sievu, taču Daugaviņš bija uzdevuma augstumos un savu mīļoto godam nosargāja.

Aizvadītajā svētdienā Rīgas Svētas Marijas Magdalēnas Romas katoļu baznīcā viens otram jāvārdu teica hokejists Kaspars Daugaviņš (25) un viņa izredzētā Santa Seile (25). Kāzu diena sākotnēji tika plānota jau 21. jūnijā, taču to nācās pārcelt, jo Daugaviņš NHL kluba «Boston Bruins» sastāvā spēlēja Stenlija kausa finālā. «Sajūtas, protams, ir aizkustinošas: mēs beidzot esam īsta ģimene, un tas šajā sakarā ir pats galvenais. Tiesa, pēc kāzām vienīgā lieta, kas ir mainījusies, ir mans uzvārds,» sarunā ar »VZ« atzina Santa, kuras uzvārds tagad ir Daugaviņa. Abi laulātie savā kāzu dienā vēlējās iztikt bez liekas pompas un pārspīlējumiem. «Gribējās šo dienu vienkārši izbaudīt kopā ar visiem mūsu mīļajiem cilvēkiem mīļā un jautrā atmosfērā,» teica Daugaviņa.

Kāzu dienā abi tika vizināti «Čaikā». «Tā bija mūsu ar Kasparu vēlme jau no paša sākuma, lai mūsu kāzās būtu antīkais auto,» atzina Santa. Viņa šo dienu atcerēšoties mūžam – viss notiekošais bijis viens liels un spilgts notikums. Pēc oficiālās daļas baznīcā kāzinieki devās svinēt uz Ķegumā esošo atpūtas kompleksu «Līcīši». Kā jau kāzās, neiztikt bez dažādām tradīcijām, un viena no tām, protams, ir līgavas zagšana. «Nē, mani neviens nenozaga. Vīrs nosargāja! Bija, protams, mēģinājumi zagt mani, bet man ir ļoti uzmanīgs vīrs. Es kāzās netiku nozagta!» ar lepnumu balsī teica jaunā sieva.

Svarīgākais