Galviņam atņemts Rīgas "Dinamo" komandas kapteiņa apsējs

© Romans Kokšarovs

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" aizsargam Guntim Galviņam atņemts komandas kapteiņa apsējs, apstiprinājis klubs. Par jauno komandas kapteini iecelts uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš līdz šim bija Galviņa asistents.

Savukārt Karsuma asistentu pienākumus tagad pildīs uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs un aizsargs Arvīds Reķis.

Galviņš par komandas kapteini kļuva šosezon, kad komandu vēl vadīja somu speciālists Peka Rautakallio. Pirms tam šos pienākumus veica šogad vienībā vairs nespēlējošais aizsargs Sandis Ozoliņš.

Galviņš šosezon ir laukumā vislielāko vidējo laiku pavadošais "Dinamo" hokejists, ik mačā uz ledus pavadot 22 minūtes un 36 sekundes. Aizvadītajos 33 mačos viņš guvis trīs vārtus, veicis desmit rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -3.

Savukārt Karsums šosezon ir komandas rezultatīvākais spēlētājs, kurš 34 spēlēs guvis desmit vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 32 punktiem 34 spēlēs atrodas priekšpēdējā, 13.pozīcijā, no "play-off" zonas atpaliekot par 14 punktiem.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Svarīgākais